Duplicate content ikke her!

Måske har du hørt om dublicate content problemet. Et problem mange CMS-systemer har. Dublicate content er et stort problem, der skal løses, hvis du arbejder med at søgeoptimerer din hjemmeside.

Helt enkelt drejer det sig om at der er flere indgange til samme hule. Som Mikkel Ræv der har brug for flere udgange fra sin hule, så han nemt kan slippe væk, når jægerne kommer. For Mikkel en smart, praktisk og livsnødvendig ting. For hjemmeside ejerne et problem, der skal løses, hvis man ønsker sig gode placeringer i søgemaskinerne.
Modsat Mikkel Ræv som givetvis betragter det som udgange, skal vi her se det som indgang. Indgang til samme hule, indgange til samme side. Hvordan kan det nu blive et problem? Jo, for Google og mange andre søgemaskiner ser det ikke som forskellige indgange til samme side men som forskellige sider! Altså forskellige sider med præcist samme indhold. Lidt populært sagt så betragter søgemaskinerne det som en slags spam, det at vi laver en masse undersider på vores domæne med præcist samme indhold.

Duplicate content ikke her. Skriver jeg med det mener jeg, at du kan være sikker på, at vi hos Lille-web Webdesign opsætter CMS systemerne så de som udgangspunkt ikke har Duplicate content problemer.