Drupal et stærkt CMS

Har I brug for et nyt webdesign (theme) til Drupal, kan vi lave et unikt design, der matcher Jeres firmaprofil.

Drupal er et stærk opensource content management systems, der bruges af mange store firmaer og organisationer verden rundt. Ikke mindst muligheden for at tilknytte nye udvidelser til systemet gør det til mange firmaers valg, når de skal have nyt content management system. Udover en næsten uendelig liste af færdige udvidelser er det muligheden for at få udviklet nye moduler, der 100% er målrettet den enkelte virksomheds behov, som gør CMS systemet til et sikkert valg.

Drupal kommer som open source CMS spækket med en lang række features, der gør systemet til et oplagt valg til store koncerner eller til helt små enkeltmands firmaer.

Hjemmesider.dk

Læs mere om Drupal på Hjemmesider.dk - Drupal

Udover almindelige CMS funktionaliteter kan nævnes:

Derudover kan der typisk være brug for at installere moduler som:

CMS´et er let at søgemaskineoptimere og kan ved hjælp af SEO-moduler og gennemtænkt template-fremstilling give fuld kontrol over meta-data, title-tag og unikke læsbare URL´er.

Med CCK & Views

Er der behov for at oprette mange ens indtastninger, som eksempelvis ejendomsmægleren har brug for (Adresse, boligareal, grundareal, pris, billed etc.). Giver systemet mulighed for at oprette nye indholds-typer med faste indtastnings felter.
Opdeling i CCK felter og modulet Views hvor data fra felterne vises og kombineres på alle tænkelige måde, har været en afgørende faktor til Drupals store succes. Med version 7 er CCK blevet en integreret del af systemet, og efter min mening bør Views modulet følge trop i den nye ver. 8.

Drupal - en hel verden!

Får man først interessen, er http://drupal.org en verden af nyttige informationer, moduler, themes og timevis af læsning og interaktion med andre nørder! At det er et international Open Source projekt, hvor der er deltagelse fra alle steder på vores grønne planet, opdager man hurtig.

Hold din hjemmeside opdateret

Enkelt firmaer indgår en Service aftale, som går ud på, at jeg holder Core og alle moduler opdateret på deres hjemmeside. På den måde, er de bedre sikret mod hackere og fremtidig funktions-tilføjelser og ændringer af hjemmesiden. Med version 7 er opdateringen af moduler blevet meget nemmere i forhold til tidligere versioner. Det er nu kun ved opdatering af selve core filerne, og ved backup af den vigtige mappe sites hvor alle unikke filer er gemt, at det kræver et FTP program.

Undervisning

Ønsker du at komme hurtigt og sikkert ind i systemet, kan jeg varmt anbefale dig at følge et kursus. Jeg har selv haft stor glæde af, at modtage Drupal undervisning af openUsource.com.
Ofte er det små anvisninger, der åbner mulighed for at tage det næste skridt!

CMS´et har ry for at have en stejl indlæringskurve, om det er rigtigt, er jeg nu ikke helt enig i, men den undervisning jeg selv har modtaget, har altid skubbet mig hurtigere videre ind i Drupals verden.

Hvornår skal jeg opdatere?

En god ide er ofte at vente en uge eller to, før man opdatere et modul eller selve core. Grunden til dette er, at der desværre nogle gange er nye fejl i opdateringerne, og man kan derfor komme til at opdatere det samme modul mange gange i træk og i værste tilfælde ødelægge hjemmesiden. Lad folk som mig og andre nørder teste de nye opdateringer!